Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney zet zich voor de verandering eens in

Shownieuws

Britney is voor de verandering eens wel komen opdagen voor een getuigenverklaring. Ze verscheen maandag op het kantoor van de advocaat van ex Kevin Federline.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft vriend en vijand verrast door zich eens wél in te zetten voor de voogdij over haar twee kinderen. De popzangeres legde maandag een getuigenverklaring af op het kantoor van de advocaat van haar ex-man Kevin Federline. Samen met een vriendin verscheen ze op het kantoor, waar ze ruim twee uur doorbracht.

Brit had de laatste tijd nogal moeite zich op belangrijke momenten te vertonen. In december meldde ze zich ziek toen ze in de rechtbank gehoord moest worden in de voogdijzaak. En toen de kwestie begin januari opnieuw voorkwam, lag ze in het ziekenhuis. Ze had de avond ervoor geweigerd de kinderen terug te geven aan Federline, waarna ze in verwarde toestand werd afgevoerd. In de hoorzitting die daarover diende, kwam Spears vervolgens ook niet opdagen. De rechter ontnam haar het bezoekrecht op de jongetjes.

De 26-jarige Britney is al tijden verwikkeld in een zaak over de voogdij van de kleine Sean Preston (2) en Jayden James (1). Op 19 februari krijgt ze opnieuw de kans te bewijzen dat ze geschikt is als moeder. De kans is groot dat ze haar kinderen daarna weer af en toe mag zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen