Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Destructieve leven Winehouse vastgelegd op camera

Shownieuws

Amy Winehouse is in haar appartement in Londen zuigend aan een crackpijpje vastgelegd op camera. Ze zou heroïne, xtc en cocaïne hebben genuttigd.

Amy Winehouse is in haar appartement in Londen zuigend aan een crackpijpje vastgelegd op camera. Op de videobeelden die door de Britse krant The Sun zijn uitgegeven is te zien hoe de zangeres zeer verstrooid rondloopt in haar appartement, terwijl ze murmelt over de cocktail aan drugs die ze zou hebben genuttigd.

De zangeres nam die avond naar verluidt heroïne, xtc en cocaïne tot zich. "Ik ben nu echt nutteloos, want ik heb net zes valiumpillen geslikt om mezelf te kalmeren", mompelt ze. De beelden zouden donderdagavond zijn geschoten, een dag voor zij verscheen in de rechtbank om de zaak tegen haar man Blake Fielder-Civil bij te wonen. Wie het filmpje heeft gemaakt, is niet duidelijk.

Het gaat al langere tijd niet goed met Winehouse, die bekendstaat om haar flinke alcohol- en drugsgebruik. In augustus werd ze nog opgenomen in een ziekenhuis nadat ze een overdosis had genomen. De daaropvolgende opname in een ontwenningskliniek brak ze voortijdig af.

Mensen die denken te weten wanneer de Britse zangeres bezwijkt aan haar drugsverslaving kunnen tegenwoordig zelfs een gokje wagen op internet. Familie en vrienden van de pas geblondeerde zangeres zoeken steeds vaker de media op om Winehouse te smeken haar destructieve levensstijl op te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen