Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duitse media lyrisch over terugkeer Linda de Mol

Shownieuws

In Duitsland is het nieuws dat Linda de Mol weer te zien zal zijn in Traumhochzeit met vreugde ontvangen. Het gaat om een eenmalige comeback.

In Duitsland is het nieuws dat Linda de Mol weer te zien zal zijn in Traumhochzeit met grote vreugde ontvangen. Zo jubelt dagblad Bild: "Een televisieklassieker keert terug op het beeldscherm!"

Xenia Kasper, de manager van de blonde presentatrice, benadrukt dat het gaat om een eenmalige comeback. "Ze krijgt wel meer aanbiedingen, maar moet veel afslaan", weet Kasper.

Waarschijnlijk wordt de speciale aflevering in mei uitgezonden door de ZDF. Een precieze datum is nog niet vastgesteld, zegt een woordvoerder van de Duitse zender.

De Mol presenteerde Traumhochzeit tussen 1992 en 2000 en werd daardoor in Duitsland een ware televisiester. In de vroege jaren negentig presenteerde ze in Nederland bij de Tros het vergelijkbare Love Letters, waarin verschillende verloofde paren met elkaar de strijd aangingen om elkaar live in de televisiestudio het jawoord te geven.

De laatste aflevering van de televisieshow werd in Nederland in 2005 uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen