Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Goeiemoggel'-zangers maken lied over SuperSmoker

Shownieuws

The Happy Hour Crew is ingesprongen op de ophef die is ontstaan over de SuperSmoker. De band heeft een single opgenomen over de elektronische sigaret.

The Happy Hour Crew is ingesprongen op de ophef die is ontstaan over de SuperSmoker. Bandleden Stefan Storm en Henry Gerritsen, die eerder een hit scoorden met het nummer 'Goeiemoggel', hebben een single opgenomen over de elektronische sigaret.

Het nummer 'SuperSmoker' is gemaakt op de muziek van het jaren tachtig-nummer 'Super trouper' van Abba en bevat de tekst: "Ik ben een SuperSmoker, dat is beter dan een roker. Ik rook de hele dag, gewoon omdat het mag. We zijn een roker met een lach."

De bandleden denken een mogelijke hit in handen te hebben met het nummer over de elektronische sigaret. "Het is weer gebaseerd op een reclame die veel aandacht krijgt en we hebben gebruikgemaakt van een bekend nummer, dus we hopen dat het net zo aanslaat als 'Goeiemoggel'", zeggen Stefan en Henry.

Vanaf volgende week mag geen reclame meer worden gemaakt voor de SuperSmoker, maar de sigaret wordt voorlopig nog niet verboden, zo maakte minister van Volksgezondheid Ab Klink (CDA) maandag bekend. Hij gaat het alternatief voor de normale sigaret bespreken met zijn Europese collega-ministers van Volksgezondheid, die samen moeten bepalen of de SuperSmoker een medicijn of een sigaret is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen