Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonie Kamerling zingt in 'Sunset Boulevard'

Shownieuws

Antonie Kamerling mag zijn zangkunsten weer tentoonspreiden. De acteur speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Sunset Boulevard' van Andrew Lloyd Webber.

Antonie Kamerling mag zijn zangkunsten weer eens tentoonspreiden. De acteur speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Sunset Boulevard' van Andrew Lloyd Webber. Dat heeft producent Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag bekendgemaakt.

De acteur, die in 1997 een hit scoorde met het nummer 'Toen ik je zag', wordt in de musical de tegenspeler van Simone Kleinsma en Pia Douwes, die afwisselend de vrouwelijke hoofdrol vertolken. De musical gaat op 10 oktober in première en is in verschillende grote theaters te zien.

'Sunset Boulevard' is gebaseerd op de gelijknamige film van Billy Wilder ui 1950. Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren vijftig en draait om de uitgerangeerde actrice Norma Desmond, ooit de grootste ster van de stomme cinema. Kamerling speelt de jonge scriptschrijver Joe Gillis die door haar wordt ingehuurd om een script te schrijven voor haar grote comebackfilm.

Kamerling was eerder te zien in de musicals 'Turks fruit' en 'Elisabeth'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen