Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opname Britney leidt tot slaande ruzie

Shownieuws

De ouders van Britney Spears hebben ruzie met Sam Lutfi. De popster heeft hem aangewezen als aanspreekpunt van haar behandelend artsen in het ziekenhuis.

In de gangen van het UCLA Medical Center is na de opname van Britney Spears een slaande ruzie uitgebroken tussen de ouders van de popster en haar goede vriend Sam Lutfi. Ouders Jamie en Lynne hebben te horen gekregen dat zij geen inspraak hebben nu zij in het ziekenhuis ligt, maar dat Lutfi door Britney is aangewezen om medische beslissingen voor haar te nemen. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ donderdag.

Nadat Spears eerder deze maand in labiele toestand werd opgenomen in het Cedars Sinai Medical Center, liet ze haar advocaten papieren opstellen waarin Sam medische beslissingen in haar naam mag nemen. Ze wilde voorkomen dat haar ouders inspraak kregen in haar behandeling. Vader Jamie zou woest hebben gereageerd op de beslissing van zijn verwarde dochter.

De papieren zouden nog niet ondertekend zijn, maar de artsen in het ziekenhuis praten op verzoek van Spears alleen met Lutfi en niet met haar ouders. Advocaten zouden onderweg zijn naar het ziekenhuis, omdat de spanning hoog oploopt.

Spears houdt zich ondertussen rustig, zo melden de bronnen van TMZ. Ze zou toestemming hebben gekregen om even een sigaret te roken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen