Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton vindt zichzelf harde werker

Shownieuws

Paris Hilton is boos omdat mensen niet zien wie ze werkelijk is. "Ik ben eigenlijk een heel harde werker", vertelt de hotelerfename in 944 Magazine.

Het lijkt erop dat Paris Hilton doet waar ze zin in heeft, maar volgens haar is het tegendeel waar. "Mensen weten niet wie ik werkelijk ben en dat maakt me kwaad", vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift 944 Magazine. "Ik ben eigenlijk een heel harde werker."

De 26-jarige hotelerfgename reist de wereld over om haar filmprojecten en talloze producten te promoten. "Ja, ik word betaald om de feestjes af te lopen, maar als je mij op een feestje ziet ben ik altijd aan het werk of iets aan het promoten", vertelt ze. "Ook al is het iets simpels als mijn eigen kledinglijn dragen voor de foto's."

Hilton prijkt deze maand gekleed in slechts een boxershort van Calvin Klein en een hoed op de cover van 944 Magazine. Ze is vanaf volgende maand in Amerikaanse bioscopen te zien in de film 'The hottie and the nottie'. In mei verschijnt daarnaast de muzikale horrorfilm 'Repo! The genetic opera'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen