Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mama en vriendje Spears mee naar ziekenhuis

Shownieuws

Lynne Spears en Adnan Ghalib zijn samen naar het UCLA Medical Center gereden, waar Britney Spears op last van haar psychiater wordt opgenomen. Dat meldt TMZ.

Moeder Lynne Spears en paparazzovriendje Adnan Ghalib zijn samen naar het UCLA Medical Center gereden, waar Britney Spears op last van haar psychiater wordt opgenomen. Dat meldt entertainmentsite TMZ donderdag.

Britney is vrijwillig meegegaan naar het ziekenhuis in Los Angeles. De zangeres reageerde volgens bronnen van TMZ verward toen haar psychiater haar vertelde dat ze opgenomen werd. "Is er iets mis?", zou ze hebben gevraagd. Na het nuttigen van een kopje warme chocolademelk arriveerden ambulancemedewerkers die haar met een brancard wegvoerden.

De psychiater, die is verbonden aan hetzelfde ziekenhuis, vond naar verluidt dat de toestand van de labiele zangeres achteruit was gegaan. Spears zou sinds zaterdag geen oog hebben dichtgedaan.

Britney moet in eerste instantie 72 uur in het ziekenhuis verblijven. Gedurende haar opname kan ze niet worden verplicht medicijnen in te nemen. Als ze die echter weigert, kan de psychiater naar de rechter stappen om Spears nog eens veertien dagen verplicht op te laten nemen. Dan kan ze wel worden gedwongen voorgeschreven medicijnen in te nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen