Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie van der Vaart kan niet koken

Shownieuws

Rafael van der Vaart is niet onder de indruk van de kookkunsten van zijn vrouw Sylvie."Koken is niet echt haar ding", vertelt de voetballer deze week in Gala.

Rafael van der Vaart is niet erg onder de indruk van de kookkunsten van zijn vrouw Sylvie."Ik heb de fijnste vrouw, alleen koken is niet echt haar ding", vertelt de voetballer deze week in weekblad Gala. "Ze doet het niet zo vaak."

De 24-jarige Van der Vaart maakt er geen probleem van dat zijn mooie echtgenote geen keukenprinses is. "We gaan vaak uit eten of we halen wat." Voor Damián kookt Sylvie wel, zegt de middenvelder.

Rafael, Sylvie en hun 1 jaar oude zoontje wonen momenteel in Hamburg, waar hij voetbalt voor HSV. "Misschien zit er snel een verhuizing naar Spanje of Italië aan te komen", hoopt hij. "Wij gaan waar de voetbalweg ons leidt", voegt de 29-jarige voetbalvrouw hieraan toe. Ze beloofde hem aan het begin van hun relatie overal te volgen waar hij gaat. "Waar jij gaat, ga ik ook, omdat wij één zijn", vertelde een smoorverliefde Sylvie haar grote liefde destijds.

Hoewel de voetbaltoekomst van Rafael nog onzeker is, staat voor de tortelduifjes één ding vast. "Er komt beslist een tweede kindje", verzekert de voetballer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen