Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears afgevoerd naar ziekenhuis

Shownieuws

Britney Spears wordt per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt entertainmentsite TMZ donderdag.

Britney Spears wordt per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt TMZ donderdag. De psychiater van de zangeres zou woensdagavond de politie hebben gebeld omdat hij bezorgd is over haar handelen en haar roekeloze rijgedrag. Hij heeft bepaald dat Britney verplicht moet worden opgenomen.

De psychiater, die de zangeres dagelijks bezoekt, zou hebben besloten dat Britney moet worden opgenomen onder de code 5150. Die houdt in dat het ziekenhuis ervan uitgaat dat de zangeres een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving. De politie zou na de melding van de psychiater direct naar Spears' villa in Hollywood zijn gegaan.

Volgens bronnen is er 'extreem veel spanning' tussen goede vriend Sam Lutfi en de familie. Lutfi zou voor de verplichte opname van de zangeres zijn, terwijl de familie juist boos is over de inmenging van de psychiater. Sam was volgens TMZ woensdagnacht aanwezig in het huis, net als moeder Lynn en vriendin, nicht en voormalige assistent Alli Simms.

Begin deze maand werd de labiele zangeres onder dezelfde code opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles, nadat ze had geweigerd om haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) af te staan aan haar ex-man. Kevin Federline heeft momenteel de volledige voogdij over de twee jongetjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen