Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hollywoodsterren overspoelen Sundance Filmfestival

Shownieuws

Hollywoodsterren lijken het filmfestival Sundance te hebben ontdekt. Het onafhankelijke evenement is dit jaar bezocht door onder anderen Nicky en Paris Hilton.

(Novum/AP) - Hollywoodsterren lijken het filmfestival Sundance te hebben ontdekt. Het evenement is een podium voor onafhankelijke filmmakers, niet gefinancierd door de grote filmmaatschappijen. Toch reisden onder anderen Nicky en Paris Hilton, rapper 50 cent en socialite Kim Kardashian dit jaar af naar Park City voor een fotomomentje bij premières van verschillende kunstfilms en documentaires.

Initiator van het festival, acteur Robert Redford, heeft altijd benadrukt dat zijn geesteskindje geen pretenties kent. "Rode lopers en limousines zijn niet toegestaan." Maar dit jaar hebben ook socialites en acteurs die er niets te zoeken lijken te hebben hun weg naar het dorpje in Utah gevonden. Onder anderen Mary-Kate Olsen, Jessica Alba en Kirsten Dunst zijn gesignaleerd, al draaien er van hen geen films op het festival.

De 27ste editie van Sundance Film Festival ging donderdag van start met de film 'In Bruges'. De Nederlandse actrice Thekla Reuten, die zelf niet aanwezig was bij de première, speelt in deze actiekomedie een bijrol, naast onder anderen Colin Farrell. Het Sundance Film Festival loopt nog tot en met zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen