Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde in tranen door Kim-Lian

Shownieuws

Albert Verlinde kon het niet droog houden tijdens de première van 'Fame'. Hij huilde om hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij, die hij een kans had gegeven.

Albert Verlinde kon het zondagavond niet droog houden tijdens de première van de Nederlandse musical 'Fame' in Tilburg. De producent was vol lof over zijn cast, die bestaat uit onder anderen Jim Bakkum, William Spaaij en Kim-Lian van der Meij. "Ik zat echt te huilen tijdens de voorstelling toen Kim-Lian haar nummer deed. Ik heb toch dat meisje ontdekt en die kans gegeven", vertelde de trotse Verlinde.

De musical 'Fame' verhaalt over een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Centraal staat de zoektocht naar eeuwige roem. Verlinde wil zelf graag herinnerd worden als iemand die jong Nederlands talent een kans gaf om te schitteren. Kim-Lian noemt hij zijn grootste succes. "Waar ik het liefst om herinnerd wil worden is dat ik andere mensen de kans heb kunnen geven om te bloeien", vertelde de theaterproducent.

Kim-Lian straalde zondag op de bühne van blijdschap. De 27-jarige hoofdrolspeelster is al weer vijf maanden zwanger van haar vriend Daniël, en de tekenen van een buikje waren tijdens de voorstelling te zien, ondanks pogingen die in wijd uitlopende jurkjes verborgen te houden voor het publiek.

De musicalster kan vanwege haar zwangerschap de tournee van de musical 'Fame', die tot eind juli loopt, niet afmaken. Cystine Carreon zal de hoofdrol van Carmen Diaz op een nog onbekend moment overnemen. Carreon werd bekend door haar rollen als Rizzo in de Nederlandse musicalversie van 'Grease' en Tippiwa in de televisieserie Gooische Vrouwen.

Kim-Lian voelt zich voorlopig nog sterk genoeg om de hoofdrol te spelen. "Het is nu niet zwaarder voor mij. Ik voel me op dit moment zo enorm lekker en ik heb zo veel energie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen