Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland weer op vrije voeten

Shownieuws

Kiefer Sutherland is weer een vrij man. De acteur, die een celstraf van 48 dagen uitzat voor rijden onder invloed, is zondagnacht vrijgelaten.

Kiefer Sutherland is weer een vrij man. De acteur, die een celstraf van 48 dagen uitzat voor rijden onder invloed, is zondagnacht vrijgelaten. "Kiefer was blij uit om weer buiten te staan", zei een woordvoerder van de gevangenis in Californië tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 41-jarige acteur, bekend van de televisieserie 24, werd in september voor de derde maal gesnapt terwijl hij met drank op achter het stuur zat. Sutherland zat nog in zijn proeftijd voor een van zijn eerdere overtredingen.

Tijdens zijn verblijf in de cel heeft de actiester zich koest gehouden. "Hij heeft nooit geklaagd", stelt de woordvoerder. "Hij verlangde nooit een voorkeursbehandeling." Sutherland had weinig contact met de andere gedetineerden en ontving tijdens het bezoekuur geen familie of vrienden.

Met de 48 dagen heeft Sutherland zijn vergrijp nog niet helemaal afbetaald. De acteur heeft een voorwaardelijke straf van vijf jaar en moet achttien maanden lang een educatieprogramma over alcohol volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen