Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney dumpt paparazzovriendje'

Shownieuws

Britney Spears heeft alweer genoeg van fotograaf Adnan Ghalib. De zangeres heeft de paparazzo, met wie ze sinds kort een verhouding had, aan de kant gezet.

Britney Spears heeft alweer genoeg van fotograaf Adnan Ghalib. De zangeres heeft de paparazzo, met wie ze sinds kort een verhouding had, aan de kant gezet. Het lijkt erop dat de break-up niet vlekkeloos is verlopen, aangezien de zangeres een contactverbod met Ghalib heeft aangevraagd. Dat meldt de showbizzsite X17 Online.

Twee fotografen van de populaire website werden zaterdagnacht door het getroebleerde sterretje uitgenodigd om een glaasje te komen drinken in haar villa in Beverly Hills. Daar zou haar trouwe vriend Osama Lutfi hen het document hebben laten zien. De artieste zou haar onvrede hebben geuit over het feit dat Ghalib foto's van hun samen zou hebben verkocht.

Ghalib zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik kan alleen zeggen dat ik sinds vrijdagochtend geen contact meer heb gehad met Britney", schrijft hij op de website van zijn opdrachtgever Finalpixx. "De reden daarvoor is dat ik een begrafenis van een familielid in Santa Barbara moest bijwonen."

De paparazzo kan het nieuws echter niet ontkennen. "Ik had mijn telefoon uitgezet uit respect voor mijn familie", stelt hij. "Ik hoop snel weer terug te zijn in Los Angeles en contact op te nemen met mevrouw Spears."

De 26-jarige zangeres vermaakt zich intussen uitstekend. De twee fotografen van X17 brachten zaterdag vier uur door bij de gevallen popprinses, die speciaal voor hen een fles champagne zou hebben opengetrokken. "We hebben plezier gemaakt", zegt paparazzo Robert. "Britney was grappig, heel ontspannen, danste een beetje en ze droeg de hele tijd haar hondje bij zich."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen