Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

Shownieuws

Dr. Phil heeft er spijt van dat hij Britney Spears ooit heeft willen helpen. Hij bezocht haar onlangs toen zij was opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles.

(Novum/AP) - Dr. Phil heeft er spijt van dat hij Britney Spears ooit heeft willen helpen. Dat verklaarde hij woensdag in het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America.

De tv-psycholoog bracht onlangs op verzoek van haar familie een bezoekje aan de zangeres tijdens haar recente opname in een ziekenhuis in Los Angeles. Na afloop liet hij aan de pers weten te geloven dat Britney dringend 'medische en psychologische hulp' nodig heeft. Dit zorgde voor grote woede bij de familie Spears. "De familie vroeg hem in vertrouwen om steun, niet om verklaringen aan de pers te doen", verklaarde een woordvoerder destijds.

Dr. Phil heeft nu aangegeven spijt te hebben van zijn uitlatingen. "Ik heb spijt van mijn verklaring. Het heeft niets geholpen. Het heeft geen nut gehad." Eerder zag hij al af van zijn plan een uitzending van zijn show te wijden aan de problemen van de zangeres.

Het therapeutische bezoekje van Dr. Phil aan Britney zorgde niet alleen voor vraagtekens bij de familie Spears. De California Board of Psychology diende een aanklacht tegen hem in omdat zijn hulp aan de popprinses illegaal zou zijn; hij beschikt niet over een vergunning om in Californië te mogen werken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen