Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter vreest voor het leven van Peter Beense

Shownieuws

Wolter Kroes vreest voor de gevolgen van de ongezonde levensstijl van zanger Peter Beense, die 230 kilo weegt. "Als hij niet afvalt is het afgelopen."

Wolter Kroes vreest voor de gevolgen van de ongezonde levensstijl van zanger Peter Beense. De 44-jarige zanger, die onderhand al 230 kilo weegt, gaat volgens Kroes snel een voortijdige dood tegemoet. "Ik hoop echt dat het beter zal gaan met hem, want het zou toch vreselijk zijn als we hem straks moeten wegdragen met z'n allen. Ook voor onze eigen gezondheid zal dat niet goed zijn", vertel Wolter deze week aan weekblad Party.

Wolter, die een zeer goede vriend van Beense is, hoopt dat de volslanke zanger snel actie onderneemt. "Zijn figuur staat voor gezelligheid en met zijn voorkomen is hij enorm herkenbaar voor de mensen", weet de zanger. "Maar het komt zijn gezondheid niet ten goede."

Wolter heeft veel respect voor zijn 'maatje'. Op 8 februari brengt de zanger de nieuwe single 'Donker om je heen' op de markt, een postuum duet met André Hazes. Beense bezingt de b-kant van het plaatje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen