Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Aniston woont samen'

Shownieuws

Jennifer Aniston woont samen met haar nieuwe vriend Jason Lewis. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het stel zou de kerstdagen samen doorbrengen.

Jennifer Aniston woont samen met haar nieuwe vriend Jason Lewis. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het stel zou de kerstdagen samen doorbrengen in Los Angeles en elkaar hebben voorgesteld aan schoonouders en overige familieleden.

De 36-jarige acteur is vooral bekend van zijn rol van Smith Jerrod in Sex and the City. In die serie speelde het model de veel jongere vriend van Samantha Jones. In de film die volgend jaar van de populaire serie uitkomt, kruipt hij opnieuw in de huid van hetzelfde personage.

Aniston was eerder getrouwd met Brad Pitt, met wiens moeder ze nog regelmatig contact zou hebben. Dit tot groot ongenoegen van zijn nieuwe vriendin Angelina Jolie. Later had de voormalige Friends-ster een relatie met acteur Vince Vaughn. De geruchten over een nieuwe relatie staken de kop op nadat ze een aantal keer met de blonde Lewis aan haar zijde werd gespot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen