Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Man Amy Winehouse in cel betrapt op drugs'

Shownieuws

Blake Fielder-Civil kan drugs niet weerstaan. Zelfs achter de tralies heeft de echtgenoot van Amy Winehouse zich tegoed gedaan aan drugs, meldt The Sun.

Blake Fielder-Civil kan de verdovende middelen niet weerstaan. Zelfs achter de tralies heeft de echtgenoot van Amy Winehouse zich tegoed gedaan aan drugs, meldt de Britse krant The Sun. Vermoedelijk gaat het om heroïne.

De 25-jarige Fielder-Civil zit sinds vorige maand vast wegens het belemmeren van de rechtsgang. Omdat hij niet vies is van drugs moet hij regelmatig een drugstest ondergaan. Daaruit zou nu zijn gebleken dat hij ook in de cel verdovende middelen heeft gebruikt

Winehouse mag haar geliefde alleen nog zien van achter een kogelvrije glazen plaat, zodat het stel niet meer in staat is tot fysiek contact. Mogelijk is die regeling ook getroffen omdat de zangeres erom bekend staat wel eens drugs in haar enorme haardos te verstoppen.

Sinds de maatregel is de 24-jarige Britse zangeres niet meer bij haar man op bezoek geweest. Volgens een vriendin wordt Amy alleen maar paranoïde van de bezoekjes en heeft ze daarom besloten zichzelf wat rust te gunnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen