Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams op bezoek bij de kerstman

Shownieuws

David en Victoria Beckham hebben voor kerst een speciale verrassing in petto voor hun drie zoons. "We nemen de jongens mee naar de kerstman", verklapt Posh.

David en Victoria Beckham hebben voor kerst een speciale verrassing in petto voor hun drie zoons Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2). "We nemen de jongens mee naar de kerstman", verklapt Posh op het weblog van de Spice Girls.

De Beckhams vieren kerst met hun familie en vrienden in Engeland. Zondagavond traden de Spice Girls op in Madrid en nu genieten de dames van een welverdiende rust te midden van vrienden en familieleden. De eerstvolgende show is pas volgende week woensdag in Londen.

Als Victoria de Britse kranten heeft gelezen, is het geen verrassing meer welk kerstcadeautje ze van David krijgt. De Los Angeles Galaxy-speler telde ruim duizend euro neer voor een gesigneerd exemplaar van een boek over Valentino, zo onthulde The Sun vorige week.

In een limited edition van 'Valentino Garavani: first name in fashion' wordt de carrière van de Italiaanse couturier door foto's in beeld gebracht. Het boek is verpakt in een felrode doos, de favoriete kleur van de ontwerper.

Het is nog maar de vraag of Posh het cadeau kan waarderen. Twee jaar geleden onthulde ze in een interview dat ze nooit boeken leest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen