Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Burton versiert huis met dode baby's

Shownieuws

Helena Bonham Carter en Tim Burton houden van vreemde kerstversiering. "Hij versiert het huis met dode baby's en slijmerige ballen ", vertelt de Britse actrice.

Dat Tim Burton en Helena Bonham Carter geen alledaags koppel vormen, is al langer bekend. De regisseur en zijn partner hebben ook een aparte smaak als het op kerstversiering aankomt.

"Hij versiert het huis met dode baby's, slijmerige ballen en dat soort dingen", vertelt de Britse actrice in de Amerikaanse Playboy. "Van een afstand ziet de boom er prachtig uit, maar als je dichterbij komt realiseer je je pas dat het nogal goor is."

Toch houdt de 41-jarige Bonham Carter vol dat ze geen vreemd stel vormt met haar 49-jarige vriend. "We zijn echt niet zo donker, Tim is gewoon nooit dat onschuldige en kinderlijke kwijtgeraakt", vertelt ze. "Hij is gewoon vergeten om op te groeien, net als ik."

Twee weken voor kerst beviel de Britse actrice van een dochter, van wie de naam nog onbekend is. Het meisje heeft een broer, de 4-jarige Billy Ray. "Op een gegeven moment zullen onze kinderen wel echte ouders willen", denkt Helena. "Die moeten ze maar ergens anders zoeken."

Tim Burton en actrice Helena Bonham Carter ontmoetten elkaar zes jaar geleden op de set van 'Planet of the apes'. Ze werkten de afgelopen jaren samen aan 'Charlie and the chocolate factory', 'Big fish' en 'Corpse bride'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen