Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrijgezel Thomas Berge vindt kerst romantisch

Shownieuws

Thomas Berge houdt van de kerstperiode. "Kerst breng ik door met familie en vrienden", vertelt de jonge zanger. "Ik vind het een heel romantische periode."

Thomas Berge houdt van de kerstperiode. "Kerst breng ik door met familie en vrienden", vertelt de jonge zanger aan Novum Nieuws. "Ik vind het een heel romantische periode, ook al heb ik dan geen vriendin."

Ook Helmut Lotti brengt kerst door met de familie. "We vieren het altijd bij mijn moeder met het gezin en met de partners van het moment", zegt hij. De Vlaamse nachtegaal heeft afgesproken dat dit jaar geen cadeautjes meer worden gekocht. "Dan komen ze weer aanzetten met geurkaarsen, slechte flessen wijn en glazen vazen", lacht Lotti. "Ik denk dat we die kelk aan ons laten voorbijgaan en dat we lekker gaan drinken en schransen."

Voor Belle Perez zijn de kerstdagen heilig. "Het management moet er rekening mee houden dat we die dagen vrij houden", vertelt ze. De Vlaamse zangeres viert kerst in intieme sfeer, 'gezellig met iedereen samen'. "Lekker eten en kletsen, daar kan ik echt van genieten."

Perez heeft geen verlanglijstje, want ze laat zich graag verrassen. "We trekken namen en dan wordt er voor een klein bedrag een cadeautje gekocht. Het gaat om de originaliteit en niet om wat het kost." Een witte kerst maakt de donkere dagen compleet voor de brunette. "Dat vind ik heerlijk: lekker in een warme jas kerstshoppen als het ijs- en ijskoud is."

Voor Monique Smit ziet kerst er dit jaar zonnig uit. "We gaan met het hele gezin naar Curaçao en Suriname", vertelt de Volendamse zangeres. "Normaal ben ik op wintersport tijdens de feestdagen, maar dit jaar zit ik in bikini onder de kerstboom."

Jan Smit neemt zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen mee op vakantie. "We hebben wel een vakantie verdiend", vindt de brunette. "Het is een zwaar jaar geweest voor ons."

Niet alleen de familie Smit trekt naar de zon, ook Nick & Simon en hun vriendinnen laten de kou voor wat die is en vertrekken naar Curaçao. Kerst is niet heilig voor de twee Volendammers. "We treden eerste kerstdag voor de verandering weer eens op in Volendam", vertelt Simon. "Daarna zoeken we Jan en Yolanthe op in Curaçao." Op oudejaarsavond treedt het duo op tijdens een strandfeest op Mambo Beach.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen