Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coldplay zingt fans 'Last christmas' toe

Shownieuws

Coldplay heeft een video opgenomen waarop de band de kerstklassieker 'Last christmas' van Wham! speelt. Het filmpje is te zien op de website van de Britse band.

Coldplay heeft speciaal voor de feestdagen een video opgenomen waarop de band de kerstklassieker 'Last christmas' van Wham! speelt. Op de website van de Britse band, waarop de clip te zien is, wensen Chris Martin en zijn maatjes hun christelijke, joodse en islamitische fans een fijne Kerstmis, Chanoeka en Eid-al Adha (offerfeest) toe.

Goede vrienden van Chris Martin en zijn vrouw Gwyneth Paltrow krijgen niet alleen de beste wensen, maar kunnen ook een opvallend kerstcadeau tegemoet zien. De zanger werd vrijdag in Londen gespot toen hij kerstinkopen deed. In een warenhuis kocht de 30-jarige Martin drie stofzuigers. "Eentje is voor mij en de andere twee zijn cadeautjes", liet hij in The Sun optekenen.

Of de ontvangers blij zijn met de huishoudelijke cadeaus valt nog te bezien. Zelf is Martin wel te spreken over dit soort apparaten. "Ik ben gek op huishoudelijke klusjes", bekent hij. "Ik zie het nut niet in van een werkster."

Coldplay, dat hits scoorde met onder meer 'Yellow', 'Clocks' en 'Talk', werkt momenteel aan een vierde studioalbum. Het nieuwe album zou 'Prospekt' gaan heten. 'X&Y', de laatste plaat van de band, was in 2005 's werelds bestverkochte album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen