Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith woest om verkeerd begrepen opmerking

Shownieuws

Will Smith is woest op een journalist die een opmerking van hem over Adolf Hitler verkeerd interpreteerde. Veel roddelsites namen de gewraakte uitspraak over.

(Novum/AP) - Will Smith is woedend op een Schotse journalist die een opmerking van hem over Adolf Hitler verkeerd zou hebben geïnterpreteerd.

Zaterdag publiceerde de Schotse krant Daily Record een interview met de Hollywoodster, waarin hij zei: "Zelfs Hitler werd niet op een ochtend wakker om te denken 'laat ik vandaag eens het slechtste doen wat ik kan bedenken'. Ik denk dat hij wakker werd, een vervormde logica gebruikte en deed wat hij dacht dat goed was."

De schrijver van het artikel constateert: "Opvallend genoeg gelooft Will dat in de basis iedereen goed is", waarna het betreffende citaat volgt. Talloze entertainmentwebsites namen de opmerking van Smith over, waarbij velen schreven dat Smith van mening is dat Hitler een goed persoon was.

"Het is een verschrikkelijke leugen", laat Smith via zijn woordvoerder weten. "Dit laat zien dat een idioot met een pen heel veel macht heeft. Ik ben woedend dat ik nu een reactie moet geven op deze belachelijke misinterpretatie", zegt de acteur. "Adolf Hitler was een walgelijke, nietsontziende moordenaar die verantwoordelijk is voor een van de meest gruwelijke misdaden die ooit zijn gepleegd op deze planeet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen