Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Witte kerst voor Tom en Katie

Shownieuws

Tom, Katie en Suri Cruise zijn verzekerd van een witte kerst. Het gezinnetje brengt de feestdagen door in Colorado, vertelt Katie in Parade Magazine.

Tom, Katie en Suri Cruise zijn verzekerd van een witte kerst. Het gezinnetje brengt de feestdagen met vrienden door in een skigebied in Colorado, zo vertelt Katie in het Amerikaanse tijdschrift Parade Magazine.

De keukenstaf van het steenrijke Hollywoodstel reist niet mee naar het huis in de bergen. "We houden allebei van koken", vertelt de brunette. "Ik maak waarschijnlijk aardappelpuree met knoflook en een kwarktaart en Toms specialiteit is pasta carbonara met citroen." Over de hoeveelheid calorieën die ze tijdens de feestdagen naar binnen werkt maakt de 29-jarige actrice zich niet druk. "We skiën heel veel", legt ze uit.

Aan kerstcadeautjes is ook geen gebrek in huize Cruise. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft Katie de afgelopen tijd al bijna vijftigduizend euro uitgegeven aan geschenkjes voor haar echtgenoot en 1-jarige dochter. Zo zou ze onder meer een Cartier-horloge, een kostuum van Armani, slangenleren Gucci-gympen en een ski-jack van Prada hebben gekocht voor haar grote liefde.

Voor oogappel Suri ligt onder meer kleding ter waarde van drieduizend euro onder de boom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen