Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil prijst moeder Britney Spears

Shownieuws

Het wangedrag van Britney Spears en de zwangerschap van haar 16-jarige zusje Jamie Lynn zijn niet te wijten aan hun opvoeding. Dat stelt tv-psycholoog Dr. Phil.

Het wangedrag van Britney Spears en de zwangerschap van haar 16-jarige zusje Jamie Lynn zijn niet te wijten aan hun opvoeding. Dat vindt Dr. Phil. "Britney en Jamie Lynn hebben een fantastische en toegewijde moeder", zei hij dit weekeinde tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Zo hard als hij de gasten in zijn televisieshow aanpakt, zo ruimdenkend is de televisiepsycholoog over de vader en moeder van de twee blondines. "We kennen de Spears-familie en de ouders in het bijzonder", zei hij. Moeder Lynne 'staat met haar beide voeten stevig op de grond'.

Tot voor kort was het vooral Britney die de camera's op zich gericht wist. Vorige week werd bekend dat haar tienerzus Jamie Lynn een kind verwacht van haar vriendje Casey Aldridge.

Lynne speelde een grote rol in het commerciële succes van haar twee dochters. Al op 8-jarige leeftijd deed Britney auditie voor het televisieprogramma The New Micky Mouse Club. Omdat ze toen te jong werd bevonden, zou het enkele jaren duren voordat ze haar dansjes mocht opvoeren in het kinderprogramma.

Ook Jamie Lynn werd al op jonge leeftijd aan het werk gezet. Op haar tiende speelde ze in haar eerste televisiereclame en een jaar later kreeg ze een rol in de tienerfilm 'Crossroads', waarin haar zus Britney de hoofdrol speelde. Momenteel is ze te zien in de kinderserie Zoey 101.

Of mama Spears nu iets heeft foutgedaan of niet, ze wil graag dat andere ouders leren van haar ervaringen. Lynne is al een tijdje bezig met het boek 'Pop culture mom: a real story of fame and family in a tabloid world', waarin ze laat zien waar een leven in de schijnwerpers toe kan leiden. De publicatiedatum van het boek werd na het bekend worden van de zwangerschap van Jamie Lynn tot nader order uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen