Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith steekt 'Moordwijven' de loef af

Shownieuws

De zwarte komedie 'Moordwijven' blijkt niet te zijn opgewassen tegen de nieuwste film van Will Smith. 'I am legend' komt binnen op de eerste plaats.

De zwarte komedie 'Moordwijven' is niet opgewassen tegen de nieuwste film van Will Smith. De grimmige toekomstvisie 'I am legend' komt binnen op de eerste plaats van de Nederlandse box office. De film bracht in het openingsweekeinde een kleine 1 miljoen euro op. 'Moordwijven' komt op de tweede plaats binnen en moet het doen met 325 duizend euro.

Op nummer drie staat de fantasiefilm 'The golden compass', die vorige week nog de eerste plek bezette, gevolgd door de animatiefilm 'Bee movie'. 'Alles is liefde' is ruim twee maanden na de release nog altijd niet uit de top vijf verdreven. De romantische komedie heeft tot nu toe ruim 8,5 miljoen euro opgebracht.

Voor Nederlandse kinderfilms lijkt het geen goede tijd. 'De scheepsjongens van Bontekoe' is in de vijfde week naar de tiende plaats gezakt, met een totaalopbrengst van 500 duizend euro. 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi', met Katja Schuurman en Thijs Römer, doet het nog slechter. De avonturenfilm zakte in de vierde week van de zestiende naar de negentiende plek. In het totaal heeft de film honderdduizend euro in de kassa doen belanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen