Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vriend: Lindsay Lohan is nymfomaan

Shownieuws

Lindsay Lohan gebruikte seks om haar verlangens naar drugs en drank te vergeten. "Lindsay is absoluut een nymfomaan", onthult haar ex-vriend Riley Giles.

Lindsay Lohan gebruikte seks om haar verlangens naar drugs en drank te vergeten. "Lindsay is absoluut een nymfomaan", onthult haar ex-vriend Riley Giles aan het Britse weekblad News of the World. "Ze eiste dat we seks hadden, keer op keer."

De 24-jarige snowboarder leerde Lohan kennen in de afkickkliniek waar ze beiden werden behandeld. Toen ze in oktober werden ontslagen uit het centrum in de staat Utah, na een behandeling van zestig dagen, maakte de actrice hun relatie wereldkundig. Samen met haar nieuwe vlam poseerde de 21-jarige socialite voor fotografen. "Ik ben nu ontzettend gelukkig", zei ze toen.

Na de behandeling namen de jonge geliefden hun intrek in een blokhut in de besneeuwde bergen waar ook het afkickcentrum ligt. "We kwamen dagenlang ons bed niet uit", vertelt Giles. "Lindsay is zo sexy, ze heeft een fantastisch lichaam."

Er was echter meer tussen de twee dan seks, beweert de liefhebber van extreme sporten. "Lindsay zei dat ze van me hield en ik zei dat ook tegen haar. We waren een maand lang elke dag samen en ik weet zeker dat ze van me hield omdat ze niet stopte met huilen toen we afscheid moesten nemen op het vliegveld."

Nadat de 21-jarige actrice was teruggekeerd naar Los Angeles, veranderde hun relatie, legt Giles uit. Hij maakt zich zorgen dat de wereld van glitter en glamour geen goede uitwerking heeft op Lohan, die hun relatie onlangs zou hebben verbroken. "Het moet moeilijk zijn om daar clean te blijven. Ik zou het niet kunnen."

Lohan liet zich in Utah opnemen nadat ze tot tweemaal toe door de politie was aangehouden omdat ze dronken achter het stuur zat. Beide malen had ze cocaïne in haar bezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen