Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney geeft fotografen wind van voren

Shownieuws

Britney Spears heeft een haat-liefdeverhouding met de paparazzi. Toen ze een foto wilde maken van een muurschildering, kregen de persmuskieten de volle laag.

Britney Spears heeft een haat-liefdeverhouding met de paparazzi. Het verwarde zangeresje en de tientallen fotografen die haar dag en nacht achtervolgen, hadden zaterdag geen goede dag. Toen de moeder van twee zoontjes in Los Angeles uit haar auto stapte om een foto te maken van een grote muurschildering, kregen de persmuskieten de volle laag.

Met haar kleine digitale cameraatje was het 26-jarige fenomeen niet opgewassen tegen de haag van paparazzi, zo is te zien in een filmpje van de showbizzsite TMZ. "Ga uit de weg, zodat ik een foto kan nemen", blèrde de gevallen ster tegen de fotografen. Toen ze uiteindelijk de graffiti in beeld had, ontnamen de flitsende camera's haar het zicht. "Ik kan niets zien", schreeuwde ze. "Ik kan door jullie klootzakken geen foto maken."

Na een wilde tirade, waarbij het ene na het andere scheldwoord haar lippen passeerde, liep ze kwaad naar haar witte Volkswagen Kever en sloeg ze haar digitale camera tegen een auto van één van de paparazzi. Daarbij vloog waarschijnlijk de geheugenkaart uit haar toestel, want korte tijd later arriveerde de gevallen ster weer op de plek van het voorval om te zoeken naar de chip.

Toen één van de fotografen haar de geheugenkaart overhandigde, verscheen een grote glimlach op haar gezicht. "Dank je wel, schatje", riep de zangeres naar de behulpzame fotograaf, terwijl ze terugliep naar haar auto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen