Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Rodriguez viert kerst achter tralies

Shownieuws

Voor Michelle Rodriguez dit jaar geen cadeautjes onder de kerstboom. De actrice heeft zich zondag gemeld bij de gevangenis, waar ze een celstraf moet uitzitten.

(Novum/AP) - Michelle Rodriguez vindt dit jaar geen cadeautjes onder de kerstboom. De actrice heeft zich zondag gemeld bij de gevangenis in Lynwood, waar ze een straf van zes maanden moet uitzitten. De latina werd daartoe in oktober veroordeeld omdat ze voor de rechter niet kon aantonen dat ze alle opgelegde uren van haar taakstraf voor rijden onder invloed heeft volbracht. Ook gaf Rodriguez toe dat ze drie keer alcohol heeft gedronken, terwijl ze een speciale enkelband droeg waarmee haar alcoholgebruik in de gaten werd gehouden.

In de gevangenis in Californië zijn dit jaar heel wat beroemde gezichten opgedoken. Paris Hilton, Nicole Richie en Lindsay Lohan brachten allen een bezoekje aan de nor.

De 29-jarige Rodriguez, die te zien was in de televisieserie Lost, zat al eerder achter de tralies. Vorig jaar bracht ze ruim vier uur door in de cel, eveneens na het schenden van de voorwaarden voor haar proeftijd. De actrice had een gevangenisstraf van twee maanden opgelegd gekregen voor rijden met een slok op.

Hoewel de rechter in oktober benadrukte dat Rodriguez ditmaal niet voortijdig mag vrijkomen, is het niet zeker dat ze de volledige zes maanden zal uitzitten. Volgens juridische experts komt ze mogelijk na korte tijd al vrij wegens overvolle cellen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen