Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katherine Heigl stapt in huwelijksbootje

Shownieuws

Katherine Heigl is zondag in het huwelijk getreden met muzikant Josh Kelley. De jonge tortelduifjes gaven elkaar het jawoord in de Amerikaanse staat Utah.

Katherine Heigl is zondag in het huwelijk getreden met muzikant Josh Kelley. De jonge tortelduifjes gaven elkaar het jawoord in de Amerikaanse staat Utah, zo meldt People. Geruchten over een op handen zijnd huwelijk van de actrice, die te zien is in de populaire televisieserie Grey's Anatomy, deden vorige week al de ronde.

De besloten ceremonie vond plaats in een knusse tent in het besneeuwde bergplaatsje Park City. Kaarsen en witte bloemen versierden het geheel. Ook het pad van de tent naar het receptiegedeelte was afgezet met kaarsen. Volgens Heigl's goede vriend T.R. Knight, die eveneens een belangrijke rol speelt in de ziekenhuisserie, was de ceremonie 'fantastisch en schitterend'.

De 29-jarige Heigl, die in Grey's Anatomy het personage Izzie Stevens speelt, leerde haar twee jaar jongere vriend in 2005 kennen. De blondine speelde toen in een videoclip van Kelley, die vooral in Amerika bekend is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen