Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney ontkent hartoperatie

Shownieuws

Het gaat heel goed met de gezondheid van Paul McCartney. Op zijn website ontkracht hij dan ook het verhaal dat hij onlangs een hartoperatie heeft ondergaan.

Het gaat hartstikke goed met de gezondheid van Paul McCartney. Op zijn website ontkracht de voormalige Beatle het verhaal dat hij onlangs een hartoperatie heeft ondergaan. "De media hebben het verhaal, zoals gewoonlijk, weer helemaal opgeblazen."

Begin deze maand meldde de Britse boulevardkrant The Sun dat de 65-jarige McCartney in de herfst een angioplastiek, een ingreep waarbij vernauwde slagaders worden verwijd, zou hebben ondergaan. Zijn woordvoerder zou dat hebben bevestigd.

Volgens de artiest klopt het wel dat er hartproblemen bij hem zijn geconstateerd, maar gebeurde dat al meer dan een jaar geleden. "Er werd een kleine afwijking gevonden, waar ze meerdere testjes voor hebben gedaan", schrijft hij. "Inmiddels hebben ze me verzekerd dat het weer helemaal goed met me gaat. Ik voel me geweldig en ben met vlag en wimpel geslaagd voor mijn meest recente medische test."

Behalve irritatie en verbazing bracht het foutieve bericht gelukkig nog iets positiefs voor McCartney mee. "Stiekem heb ik genoten van alle lieve reacties die ik ontving na het verschijnen van het artikel", erkent hij. Daarom bedankt hij ook zijn vrienden en familie voor hun bezorgdheid. "Ik ben blij dat ik iedereen nu gerust kan stellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen