Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty wordt vader'

Shownieuws

Een 20-jarige vrouw beweert zwanger te zijn van Pete Doherty. De Babyshambles-zanger zou in oktober een wild weekeinde hebben beleefd met Laura McLaughin.

Een 20-jarige vrouw beweert zwanger te zijn van Pete Doherty. Laura McLaughin, de peetdochter van Manchester United-manager Alex Ferguson, vertelt aan de Britse tabloid News of the World dat ze zeker weet dat de omstreden Babyshambles-zanger de vader is van haar ongeboren kind. Hij zou haar hebben ontmaagd.

McLaughin zou in oktober een wild weekeinde met de ex van Kate Moss hebben beleefd in het Londense Berkely Hotel. Op de laatste avond zou het condoom zijn gescheurd.

Volgens Laura draaide het weekeinde met Doherty, die ze zou kennen via wederzijdse vrienden, niet alleen om seks. "We hebben ook dicht tegen elkaar naar 'Dirty dancing' gekeken en we hebben heel veel diepe en bijzondere gesprekken gevoerd. Het voelde alsof hij mijn vriendje was." Na het weekeinde heeft de beste man echter nooit meer iets van zich laten horen. "Hij liet me geloven dat het niet op zou houden na die zondag, maar dat deed het wel."

Volgens een woordvoerder van Doherty, die al jaren kampt met een drugsverslaving, klopt er niets van het verhaal van McLaughin. "Pete heeft geen idee wie dat meisje is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen