Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Scarlett Johansson zingt bij Brit Awards'

Shownieuws

Scarlett Johansson is gevraagd om op te treden tijdens de uitreiking van de Brit Awards. De 'Lost in translation'-actrice werkt momenteel aan haar eerste album.

Scarlett Johansson is gevraagd om op te treden tijdens de uitreiking van de Brit Awards. Dat meldt de Britse krant Sunday Mirror. De Amerikaanse actrice deelt die avond één van de Britse muziekprijzen uit en is nu ook uitgenodigd om zelf een nummer te komen zingen.

Het optreden zou de vuurdoop van de 'Lost in translation'-actrice als zangeres betekenen. In oktober werd bekend dat de blondine haar handtekening heeft gezet onder haar eerste platencontract. Ze is momenteel bezig met de opnamen van een cd met uitsluitend covers van singer-songwiter Tom Waits, die in het voorjaar wordt verwacht.

De Brit Awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen, worden op 20 februari in Londen uitgereikt tijdens een door Ozzy en Sharon Osbourne gepresenteerde show. Grote kanshebbers dit jaar zijn Take That, Mika en X-Factor-winnares Leona Lewis, die allemaal vier keer zijn genomineerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen