Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears meet zich Brits accent aan

Shownieuws

Britney Spears verzint elke keer weer iets nieuws om aandacht van de media te krijgen. Deze maand heeft de zangeres zich een Brits accent aangemeten.

Britney Spears lijkt elke keer weer iets nieuws te verzinnen om de aandacht van de roddelpers vast te houden. Deze maand heeft de zangeres met het platte zuidelijke Amerikaanse accent zich een Brits accent aangemeten. In het begin ging het nog om een enkele uitspraak met een Brits accent, maar de laatste week lijkt ze haar nieuwe manier van praten niet meer los te kunnen laten.

Een bron vertelt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de voormalige popprinses afgelopen week met haar Engelse accent ging winkelen. "Ze praatte de hele tijd Brits. Het hield niet op."

Waarom Brit zich haar nieuwe accent heeft aangemeten, is niet duidelijk. Sommigen menen dat het te maken heeft met haar nieuwe liefde, paparazzo Adnan Ghalib, die in Engeland opgroeide. Volgens een Amerikaanse psycholoog die over het fenomeen werd geraadpleegd door People zou het ook een symptoom kunnen zijn van een dissociatieve identiteitsstoornis.

Psycholoog Renee Cohen sluit niet uit dat Spears lijdt aan deze ziekte, waarbij iemand meerdere van elkaar te onderscheiden persoonlijkheidstoestanden kan aannemen. "De essentiële vraag is of Britney nog weet dat ze Britney Spears is, als ze het Britse accent aanneemt."

Volgens Cohen zou het echter ook heel goed kunnen dat het slechts een roep om aandacht is. "Het zou heel goed gewoon een manier kunnen zijn om aandacht, sympathie of iets anders op te eisen", denkt hij. "Ik zou haar in behandeling moeten nemen om echt te bepalen wat er met haar aan de hand is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen