Kies je favoriete radiostation

Dossiers

A.J. reikt Britney helpende hand toe

Shownieuws

Zanger Alexander James McLean, beter bekend als Backstreet Boy A.J., reikt Britney Spears de helpende hand toe. "Ik geloof in haar voor 110 procent", stelt hij.

Zanger Alexander James McLean, beter bekend als Backstreet Boy A.J., reikt Britney Spears de helpende hand toe. "Ik geloof in haar voor 110 procent, maar ze moet me bellen", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik wil met haar gaan zitten en alles uitpraten."

De 30-jarige popster, die jarenlang tegen een alcoholverslaving vocht, denkt dat hij de juiste persoon is om de verwarde zangeres te helpen. "Eerst zou ik zeggen: 'Wat is er in godsnaam met je aan de hand?' Daarna zou ik zeggen: 'Wat is er écht met je aan de hand? Wat verzwijg je voor iedereen?'"

Volgens A.J., die samen met zijn bandmaten op 6 april een concert geeft in Ahoy Rotterdam, is Britney bang om zich te uiten. "Ze heeft wel hints gegeven over wat er met haar mis is", stelt hij. "Maar ze wordt overmand door angst en depressies. Ik heb het zelf meegemaakt. Ik drink nu al bijna zes jaar niet meer."

Een confronterende tactiek is volgens McLean het meest effectief. "Ik zou haar vragen: 'Wil je dood? Is dat wat je wil?' Als ze dat echt zou willen, zou ze het al gedaan hebben. Ik weet dat ze dat niet echt wil."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen