Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge weet niet wat verliefdheid is

Shownieuws

Thomas Berge heeft de pijl van Cupido nog nooit mogen voelen. "Ik ben zelf denk ik nog nooit écht verliefd geweest, dus ik weet niet hoe dat voelt", zegt hij.

Thomas Berge heeft de pijl van Cupido nog nooit mogen voelen. "Ik ben zelf denk ik nog nooit écht verliefd geweest, dus ik weet niet hoe dat voelt", bekent de 17-jarige zanger zaterdag in De Telegraaf.

Gretig om de liefde te leren kennen is de geboren Tukker niet. "Ik ben nog heel jong, dus zit niet op een vaste relatie te wachten", stelt hij. Ook Monique, het jonge zusje van Jan Smit, heeft hem niet kunnen strikken. Toen het stel onlangs voor een televisieprogramma een tropische cruise maakte, leek aanvankelijk iets moois te ontstaan. "Ik kan wel zeggen dat er een vonk was", geeft hij toe. "Ze is echt een moordwijf, maar mijn vrijheidsgevoel is sterker."

Geruchten dat Berge niet van de dames zou zijn, wuift de blonde volkszanger weg. "Het is ooit begonnen door radiopresentator Sander Lantinga", legt hij uit. "Ik heb onlangs aan hem gevraagd: 'Heb je een vriendin?'. Hij antwoordde met 'ja', waarop ik zei: 'Stuur haar maar eens bij mij langs, dan hoor je daarna of ik wel of niet homoseksueel ben."

Berge, wiens leven momenteel te volgen is in een realitysoap, geeft op 7 en 8 maart een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen