Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse brult liefdesverklaring naar Blake

Shownieuws

Amy Winehouse wil geruchten over een mogelijke scheiding de wereld uit helpen. Tijdens de hoorzitting van haar man brulde ze: "Ik hou van je, knapperd."

Amy Winehouse heeft vrijdag geprobeerd de geruchten over een mogelijke scheiding de wereld uit te helpen. Tijdens de hoorzitting van haar man Blake Fielder-Civil verklaarde de zangeres met veel bombarie de liefde aan haar man. "Ik hou van je, knapperd. Jij verrukkelijke man", brulde ze volgens de Britse krant The Sun naar hem terwijl hij de rechtszaal uit werd geleid.

De 'Rehab'-zangeres zou verschillende affaires hebben gehad sinds haar wederhelft in november achter de tralies werd gezet wegens het belemmeren van de rechtsgang. Ze vierde tot groot ongenoegen van Fielder-Civil vakantie met haar ex en is al feestend gespot met muziekproducent Mark Ronson.

Het stel trouwde in mei vorig jaar in Florida. Maar Fielder-Civil zou het gehad hebben met de fratsen van zijn 24-jarige echtgenote en zag vanuit de gevangenis geen kans haar uitspattingen tegen te gaan. Hij dreigde met een scheiding, waarmee hij Winehouse kennelijk enigszins wilde temmen.

Het dreigement blijkt geholpen te hebben. Het stel leek tijdens de hoorzitting innig verliefd. De chanteuse blies meerdere handkussen naar haar man; ook fluisterde ze keer op keer 'Ik hou van je' richting het glazen vak waar haar man zat. Fielder-Civil vroeg of het goed ging met zijn pas geblondeerde vrouw, waarop ze jaknikte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen