Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix extatisch na eerste toptienhit

Shownieuws

Johan Vlemmix heeft zijn eerste toptienhit te pakken. Met 'Een bussie vol met Polen' komt de entertainer maandag binnen op negen in de Single Top 100.

Johan Vlemmix heeft zijn eerste toptienhit te pakken. Met het liedje 'Een bussie vol met Polen' komt de entertainer maandag binnen op negen in de Single Top 100 van Gfk Megacharts. "Geweldig", reageert een dolblije Vlemmix op het nieuws. "Ik heb hiervoor al 54 platen uitgebracht en dit is de eerste keer dat dit me lukt." Vlemmix nam het liedje op met zanger Nol Roos.

De 48-jarige oranjefanaat noemt het feit dat hij eindelijk een hit scoort een 'koninklijke kroon' op zijn werk. Al moet die gedeeld worden met het bedankje dat hij onlangs kreeg van Willem Alexander en Máxima. Die hadden een briefje gestuurd naar aanleiding van het liedje 'Amalia, je zwaait zo schattig naar de camera', dat Vlemmix speciaal voor de vierde verjaardag van het prinsesje schreef.

Vol trots vertelt Vlemmix dat 'Een bussie vol met Polen' binnenkort ook in Duitsland uitkomt onder de titel 'Ein omnibus mit Polen'. Vanuit zijn auto laat hij door de telefoon alvast een stukje horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen