Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney menstrueert voor paparazzi

Shownieuws

Britney Spears is gefotografeerd met een bebloed slipje, zo is te zien op de site X17 online. Geruchten over een zwangerschap zijn hiermee in de kiem gesmoord.

Britney Spears is gefotografeerd met een bebloed slipje. Dat is te zien op foto's op entertainmentwebsite X17 online. Spears zou kort daarvoor een zwangerschapstest hebben gekocht. Geruchten over een zwangerschap zijn hiermee in de kiem gesmoord.

Overal waar Britney gaat, wordt ze gevolgd door hordes paparazzi die elke stap van de labiele ster vastleggen. Na het kopen van de test besloot Britney verder te winkelen. Diverse winkeleigenaren in Los Angeles openden midden in de nacht hun deuren voor de geplaagde popprinses, waar ze naar verluidt 6800 euro uitgaf. Tijdens de winkelnacht werd voor de professionele stalkers langzaam duidelijk dat er van een zwangerschap geen sprake kan zijn. Menstruatiebloed liep langs de benen van de diepgezonken zangeres.

Ook haar goede vriend Sam Lufti maakte donderdag tijdens een live-interview met het Amerikaanse radiostation KIIS FM duidelijk dat de zangeres geen kind verwacht. "Het is allemaal onzin. Ze spelen gewoon met de paparazzi", vertelde Lufti nonchalant. Op de achtergrond van het telefoongesprek is Britney zelf te horen. Ze schreeuwt en giechelt: "Ga weg. Ik ben naakt. Ik ga douchen. Ik stink, want ik ben ook maar een mens."

Britney maakt roerige tijden door. De zangeres verloor het bezoekrecht op haar zoons Sean Preston (2) en Jayden James (1) na een incident twee weken geleden waarbij ze weigerde haar kinderen terug te geven aan haar ex-man Kevin Federline. Spears werd vervolgens korte tijd opgenomen in een ziekenhuis omdat ze een gevaar zou vormen voor zichzelf en anderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen