Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eric Corton sluit huwelijk in Glazen Huis

Shownieuws

Eric Corton heeft zondag een huwelijk ingezegend in het Glazen Huis. De dj trad eenmalig op als ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Den Haag.

Eric Corton heeft zondag een huwelijk ingezegend in het Glazen Huis. De 3FM-dj trad eenmalig op als ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Den Haag.

Het kersverse echtpaar Sylvia en Heino Hofman had 6100 euro over voor een ceremonie tijdens de 3FM Serious Request-actie in het Glazen Huis. Voor dat bedrag kregen de tortelduifjes de bruidskleding, een witte strapless jurk en een traditioneel jacquet. Ook onder meer de ringen, de bruidstaart en een huwelijksreis van twee weken naar Spanje werden door sponsors beschikbaar gesteld. De weddingplanners schatten de waarde van de bruiloft op achttienduizend euro.

De Brabantse Sylvia en Heino zijn al zestien jaar samen en hebben twee kinderen, dochter Juli en baby Sep (3 maanden). Sylvia wist zondagochtend bij aankomst in Den Haag nog niets van de ophanden zijnde bruiloft. Heino had haar wijsgemaakt dat ze een vakantie hadden gewonnen bij radiostation Q Music.

De 3FM Serious Request-actie, waarvoor 3FM-dj's Rob Stenders, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zich hebben opgesloten in een glazen studio op het Plein in Den Haag, loopt tot en met maandag. De dj's eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt geïnformeerd over het doel van de actie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen