Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britten verontwaardigd over gierige Mel B

Shownieuws

Britten zijn woedend op Mel B. De Spice Girl kreeg ruim dertienduizend euro voor haar aanwezigheid bij een inzamelingsactie voor terminaal zieke kinderen.

Mel B heeft zich de woede van haar fans op de hals gehaald door ruim dertienduizend euro te vragen voor haar aanwezigheid bij een inzamelingsactie voor terminaal zieke kinderen. De Spice Girl was deze week in een Londens warenhuis om extra aandacht te vragen voor de actie van de Make-A-Wish Foundation. "Het enige wat ze heeft gedaan is een paar liedjes zingen, wat handtekeningen uitdelen en rondgaan met een emmer om geld op te halen", briest een bron van het warenhuis in de Britse krant News of the World. "Daarvoor kreeg ze een bedrag van dertienduizend euro, dat ook naar de zieke kinderen had kunnen gaan."

Scary Spice, die ruim dertien miljoen euro verdient met de reünietournee van de Spice Girls, liet via haar management weten niet te willen reageren op de ophef die is ontstaan over haar verdiensten. Later liet een woordvoerder weten dat Mel B het bedrag zou overmaken naar enkele kinderziekenhuizen in Amerika, waar de 32-jarige zangeres woonachtig is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen