Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jordan krijgt borstverkleining als kerstcadeau

Shownieuws

Jordan heeft van manlief Peter Andre een borstverkleining gekregen. Het model kwam zaterdag terug uit LA waar zij de ingreep onderging, zo meldt de Daily Mail.

Jordan heeft van haar man Peter Andre voor kerst een borstverkleining cadeau gekregen. Het Britse glamourmodel kwam zaterdag terug uit Los Angeles, waar zij de ingreep onderging. Dat meldt de Britse krant Daily Mail zondag. Het is nog onduidelijk welke cupmaat het 29-jarige model nu heeft.

Katie Price, zoals Jordan eigenlijk heet, verdiende miljoenen met haar beroemde borsten. In een eerder interview kondigde de brunette al aan dat ze de ingreep zou ondergaan om 'het gevecht tegen de zwaartekracht te kunnen winnen'.

Katie, die drie operaties onderging om een 75FF-cup te krijgen, zou van plan zijn om haar verwijderde implantaten op veilingsite eBay te verkopen om zo geld in te zamelen voor het goede doel. "Dat is beter dan dat ze in de afvalbak van een ziekenhuis terechtkomen", vindt ze.

Peter Andre en Katie Price ontmoetten elkaar drie jaar geleden tijdens opnamen van de Britse versie van Bobo's in the Bush. Ze hebben twee kinderen, Junior (2) en Princess Tiaamii (6 maanden). Jordan heeft ook nog een zoontje uit een eerder huwelijk, Harvey (5).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen