Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan krijgt taakstraf in mortuarium

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft een taakstraf gekregen in een mortuarium. De actrice werd eerder veroordeeld wegens rijden onder invloed van drank.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan kruipt waarschijnlijk nooit meer met een slok op achter het stuur. De 21-jarige actrice werkt in het kader van haar taakstraf in een mortuarium. Op die manier zou ze geconfronteerd worden met alcoholgerelateerde verkeersdoden. Dat heeft haar advocaat bekendgemaakt.

Eerder bracht Lindsay op last van de rechter al twee maanden door in een ontwenningskliniek en zat ze anderhalf uur in een cel. Nu moet ze verplicht twee halve dagen meedraaien in het lijkenhuis. Daarnaast moet ze twee dagen werken op de eerstehulpafdeling van een ziekenhuis.

Vorig jaar werd Lindsay twee keer opgepakt omdat ze ervan werd verdacht onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur te zijn gekropen. In augustus gaf ze toe schuldig te zijn aan rijden onder invloed van drank en het bezit van cocaïne, waarvan een kleine hoeveelheid in haar auto was aangetroffen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen