Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon lapt kritiek CDA aan zijn laars

Shownieuws

Gordon reageert laconiek op de uitspraak van een CDA'er, die vindt dat zijn optreden in Idols leidt tot geweld onder jongeren. "Hebben ze niks beters te doen?"

Gordon heeft laconiek gereageerd op de uitspraak van CDA-Kamerlid Jan Jacob van Dijk, die meent dat zijn optreden als jurylid van Idols leidt tot geweld onder jongeren. "Het is een beetje mosterd na de maaltijd. Alles is er al over gezegd. Hebben ze niks beters te doen?", reageerde hij vanuit Amerika in RTL Boulevard.

Van Dijk zei donderdag dat agressief optreden door BN'ers, onder wie Gordon, wordt gekopieerd door jongeren. Gedoeld werd zeer waarschijnlijk op de uitspraak van Gordon tijdens de auditierondes van Idols in oktober, toen de zanger en presentator een van de kandidaten een nekschot toewenste. Premier Jan Peter Balkenende (CDA) liet toen in De Wereld Draait Door ook al weten de uitspraak van de divo onaanvaardbaar te vinden.

Gordon wees presentator Albert Verlinde er in RTL Boulevard op dat die in zijn programma Mariska Hulscher wel eens een hoer heeft genoemd, en dat Paul de Leeuw Adolf Hitler heeft nagedaan. Kortom, vindt Gordon, we roepen allemaal wel eens wat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen