Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss viert verjaardag in stijl

Shownieuws

Kate Moss heeft woensdag op uitbundige wijze haar 34e verjaardag gevierd. Het topmodel maakte samen met haar vriendengroep de hele nacht Londen onveilig.

Kate Moss heeft woensdag haar 34e verjaardag gevierd in Londen. Het topmodel maakte samen met haar uitbundig uitgedoste vriendengroep de hele nacht de Britse hoofdstad onveilig, zo meldt de Britse krant Daily Mail donderdag.

Het feestje begon 's middags, toen Moss zich samen met vier vriendinnen onder het genot van een glaasje roze champagne in de watten liet leggen in een chique hotel. Het Britse topmodel had verder onder anderen haar vriend Jamie Hince, Rolling Stone Ronnie Wood, Kelly Osbourne en Jamiroquai-zanger Jay Kay uitgenodigd. Aan het eind van de middag arriveerde haar vriend Jamie met een enorm cadeau onder zijn arm.

Na een etentje begaf het stel zich naar een hippe nachtclub in Soho, waar tot in de kleine uurtjes werd gedanst op favoriete nummers van de jarige job, zoals 'Locomotion' van Kylie Minogue.

Moss, die was gekleed in een zwarte Chanel-jumpsuit met gouden sterren en om haar rechteroog ook een gouden ster had getekend, kwam donderdag om 08.00 uur weer thuis en had nog wat vrienden meegenomen. Een van de gasten had een fles wodka bij zich.

Het topmodel zou vijftigduizend euro hebben uitgegeven aan het feestje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen