Kies je favoriete radiostation

Dossiers

K-Fed wil kinderen beschermen tegen Britney

Shownieuws

Kevin Federline wil dat zijn zoontjes niet door Britney Spears worden opgevoed, omdat hij bang is voor hun veiligheid. Daarom spande hij een voogdijzaak aan.

Voor Kevin Federline gaat de veiligheid van zijn kinderen boven alles. Volgens zijn advocaat is dat dan ook de reden voor de voogdijzaak die hij tegen zijn ex-vrouw Britney Spears aanspande. "Hij wil niets liever dan de kinderen samen met hun moeder opvoeden, maar het belangrijkste is dat ze opgroeien in een betrouwbare, veilige, verzorgende en rustige omgeving", vertelt Mark Kaplan aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Maandag bepaalde een rechter dat de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) voorlopig in handen blijft van de 29-jarige Federline. Deze beslissing kwam na een hoorzitting waarin verschillende getuigen werden gehoord over het incident begin deze maand waarbij de 26-jarige Spears weigerde de jongetjes terug te geven aan haar ex-man.

Kaplan noemt de bepaling van de rechter 'pijnlijk, maar juist'. "Kevin is zich ervan bewust dat deze beslissing heel moeilijk is voor de kinderen en hun moeder. Het is een treurige situatie en van een overwinningsgevoel is dan ook geen sprake", vertelt hij. "Hij zal er alles aan doen om het gat dat hun moeder achterlaat te vullen door er altijd voor hen te zijn. Hij kan hun moeder niet vervangen, maar zal proberen de pijn zo veel mogelijk te verzachten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen