Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Man Amy Winehouse wil scheiden'

Shownieuws

Blake Fielder-Civil, de man van Amy Winehouse, wil scheiden. Hij heeft het gehad met de uitspattingen van zijn vrouw, die veel met andere mannen omgaat.

Blake Fielder-Civil, de man van Amy Winehouse, wil scheiden. Dat melden Britse en Amerikaanse media donderdag. Hij zou het gehad hebben met de fratsen van zijn 24-jarige echtgenote en ziet vanuit de gevangenis geen kans haar uitspattingen tegen te gaan. Door te dreigen met een scheiding zou hij Winehouse enigszins willen temmen. Het stel trouwde in mei vorig jaar in Florida.

De 'Rehab'-zangeres heeft niet stilgezeten sinds haar wederhelft achter de tralies zit wegens het belemmeren van de rechtsgang. Ze vierde tot groot ongenoegen van haar man vakantie met haar ex en is al feestend gespot met muziekproducent Mark Ronson, waarna de geruchten over een liefdesaffaire de kop opstaken.

De moeder van Fielder-Civil zou nu op een scheiding aandringen, zegt de vader van Amy in het Britse blad Grazia. Ook laat papa Winehouse weten dat zijn dochter altijd aan de zijde van haar man zal blijven staan, maar dat het wel moeilijk voor haar wordt als hij roept dat hij wil scheiden.

Wanneer de 25-jarige Fielder-Civil vrijkomt, is niet bekend. Hij wordt ervan verdacht een barman te hebben mishandeld en die te hebben omgekocht in de hoop dat de aanklacht zou komen te vervallen. Vrijdag moet hij zich voor de rechter verantwoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen