Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winkeloptreden Radiohead verplaatst wegens drukte

Shownieuws

Een optreden van Radiohead in een platenzaak werd woensdag zo goed bezocht dat het concert verplaatst moest worden. Er werd verkast naar een nabijgelegen club.

Een verrassingsoptreden van Radiohead in een platenzaak in Londen werd woensdagavond zo goed bezocht dat het concert moest worden verplaatst. Om veiligheidsredenen werd verkast naar een nabijgelegen club, meldt de BBC donderdag.

Radiohead kondigde het optreden woensdagochtend aan op zijn website. Volgens de Britse band was er plaats voor tweehonderd fans. Bovendien zouden buiten de winkel grote schermen komen te hangen waarop andere geïnteresseerden het optreden konden volgen. Toen er echter meer dan 1500 fans kwamen opdagen, voelde de politie zich genoodzaakt de show te verplaatsen naar een grotere locatie.

Tijdens de show, die uiteindelijk drie uur later begon dan gepland, speelde de band van zanger Thom Yorke alle liedjes van het nieuwe album 'In rainbows' en nog zes andere nummers. De plaat ligt sinds 28 december in de winkels. Fans konden het album echter al vanaf 10 oktober voor een willekeurig bedrag downloaden via de website van de band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen