Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-Jaap wil wereld domineren

Shownieuws

Jaap voorziet na De Gouden Kooi een toekomst als 'werelddominator'. "Via deze show kan ik daar alvast mee beginnen", vertelt de gezette bewoner van de villa.

Jaap voorziet na zijn verblijf in De Gouden Kooi een toekomst als 'werelddominator'. "Via dit programma kan ik daar alvast een beetje mee beginnen", vertelt de gezette bewoner van de villa in Eemnes. "Ik wil gewoon op een vredelievende manier de wereld overnemen en als dat me lukt, lijkt me dat heel gaaf."

Amanda heeft iets minder ambitieuze plannen voor haar leven na het RTL-programma. "Buiten dat we hier veel ruzie maken, doen we hier ook andere dingen", vertelt de 20-jarige schone. "Ik heb hier een diploma gehaald voor nagelstyliste, maar misschien wil ik ook nog wel iets in de media gaan doen. Ik ben nog zo jong, ik weet het allemaal nog niet."

Ook Lieke ziet een carrière in de mediawereld wel zitten. "Ik wil heel graag verder achter de schermen. Ik heb hier dan ook twee cursussen gedaan", zegt de blonde villabewoonster. Het liefst wil ze verder op het gebied van camerawerk of montage. "Wie weet is dit een goede stap in de richting."

Brian, de vriend van de donkerharige Amanda, heeft genoeg vaardigheden om ook na De Gouden Kooi aan de bak te komen. "Ik kan draaien, kickboksen en ik heb een diploma, dus als ik hieruit kom heb ik genoeg te doen", vertelt de bewoner, die met een verblijf van zestien maanden de langstzittende villabewoner is. "Sowieso als je uit een realityshow komt, heb je zo'n zes maanden of een jaar waarin je kunt schnabbelen. Daar zal ik, als dj of achter de bar, zeker gebruik van maken."

Brian maakte samen met medebewoner Huub een single, waarmee de twee heren regelmatig optredens verzorgen in het land. Huub verwacht er geen langlopende schnabbelcarrière aan over te houden. "Ik kijk wel wat er allemaal op me afkomt", vertelt de 26-jarige villabewoner. "Ik ga er gewoon van genieten. Die hele Bekende Nederlander-shit is toch allemaal na zes maanden voorbij."

Over zijn talenten is Huub nuchter. "Ik kan niks", bekent hij. "Ik kan niet zingen, ik ben geen ster. Amanda kan wel wat, die kan hele mooie nagels maken, maar ik kan helemaal niks."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen