Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney shopt voor zwangerschapstest

Shownieuws

Britney Spears is gefotografeerd terwijl ze bij een drogist een zwangerschapstest uitzocht. Ze werd daarbij vergezeld door haar nieuwe geliefde, Adnan Ghalib.

Britney Spears is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze bij een drogist een zwangerschapstest uitzocht. Op de foto's op de site van het Amerikaanse tijdschrift People is te zien hoe de geplaagde popster aandachtig de verschillende verpakkingen bestudeert.

De 26-jarige Spears werd op haar zoektocht vergezeld door haar nieuwe liefje, paparazzo Adnan Ghalib. De foto's werden naar buiten gebracht door fotobureau FinalPixx waarvoor de 35-jarige Ghalib werkzaam is.

Volgens haar goede vriend Sam Lufti is er van een zwangerschap geen sprake. "Het is allemaal onzin", vertelde hij aan entertainmentprogramma Access Hollywood. "Ze spelen gewoon met de paparazzi."

Overal waar Britney gaat, wordt ze gevolgd door hordes paparazzi die elke stap van de labiele ster vastleggen. Woensdagavond arresteerde de politie nog enkele fotografen die zich ophielden bij het huis van Spears wegens gevaarlijk rijgedrag, zo meldt entertainmentblogger Perez Hilton.

Britney Spears maakt roerige tijden door. De zangeres verloor het bezoekrecht op haar zoons Sean Preston (2) en Jayden James (1) na een incident twee weken geleden waarbij ze weigerde om haar kinderen terug te geven aan haar ex-man Kevin Federline. Spears werd vervolgens korte tijd opgenomen in een ziekenhuis omdat ze een gevaar zou vormen voor zichzelf en anderen.

Maandag kwam de popster drieënhalf uur te laat opdagen voor een hoorzitting in de rechtszaak om de voogdij van haar zoontjes. Ze meldde zich bij de rechtbank, maar betrad de rechtszaal niet. Na korte tijd verliet ze het gebouw weer, onder begeleiding van hordes paparazzi. Op 19 februari staat een nieuwe zitting in de voogdijzaak tussen Spears en Federline gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen